La Falla Ausias March d´Alzira aposta per dos artistes de la casa Jordi Carrascosa i Juanjo Tarrasó

Anit en el Casal de la Falla Ausias March d´Alzira, la nova junta directiva apostá per dos artistas Alzirenys de la talla de Jordi Carrascosa Moyano, de sobra conegut per molts Alzirenys dins del mon faller i que enguany se li dona la alternativa per primera vegada, per a fer el monument gran d´aquesta demarcació per al 2017. En el cas del artista que té que fer la Falleta infantil Ausias March torna a confiar en el seu artista del any passat, un altre gran artiste de sobra catalogat i loat com es Juanjo Tarrasó i que fou un monument espléndit en 2016, pèro poc valorat. Desde Alziralmundo, desitgem tant als artistes com a aquesta comisió molta sort en els premits i que no dixen de confiar en la bona pedrera que la nostra ciutat Alzirenya en té i  de molt bons monuments crea. Força i Bon any per a tots.

Escribir comentario

Comentarios: 0