<<<<<<<<<<<<<Hemeroteca Fallas Alzira y Comarca 2014>>>>>>>>>>>>>>>>>

Noticias de Fallas de Alzira y Comarcas 2014


Rótulo plasmado sobre el Cartel de Fallas Cullera 2014
Rótulo plasmado sobre el Cartel de Fallas Cullera 2014
Rótulo plasmado sobre el cartel de Fallas Cullera 2013
Rótulo plasmado sobre el cartel de Fallas Cullera 2013


Nomenament Fallera Major del Parc 2014


Les Falleres majors per al pròxim ejercici faller a la Falla El Parc serán, les senyoretes; Sònia Estela i Almela. Que heu serán com a Falleres Majors del XXV aniversari de la Fundació de la Falla El Parc.

Acte que´s va complir el passat dissabte dia 21, al domicili de la fallera major i en una magnifica vesprada-nit, es varen donar cita tant la comissió, com familiars i amics del món faller, per fer oficial el seu nomenament com a fallera major de l'exercici en curs. Baix la presidència de Alex Andrés i Santillana, es va llegir l'acta del moment esplèndidament desarrollada pel Secretari David López i Crespo. Després de l'acte protocol·lari i els parlaments corresponents, la nit va continuar amb el mateix esperit de festa i celebració en el saló del Hotel Lluna.

 

Més fotos de l'acte en:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152230468783642.1073741828.201919908641&type=1

Escribir comentario

Comentarios: 0

Prompte anirem ficant notícies, fichatjes d´artistes per al nou any faller 2014, esdeveniments que les Falles aguarden en el seu sí i moltes més notícies, concusos, festes, fotos y activitats que les Falles d´Alzira i de la Comarca prompte tenen previstes inaugurar, per al 2014, esteu a l´aguaït.

Fixatges d´Artistes Fallers d´Alzira i de les Comarques 2014

La Revista Digital a medida que vagen entrant-mos les notícies de Renovats i de nous artistes fallers per el próxim ejercici faller 2013-2014, els anirem penjant de seguida a aquest espai;

 

1.- Els Artistes Toni Péres Mena, i Carlos March Gomis, renoven amb la Falla El Parc d´Alzira per a fer els Monuments, gran e Infantil 2014.

 

2º.- La comisión de Plaça Major, de Carcaixent, ya tiene artistas confirmados para el nuevo ejercicio 2014. Se trata de Juane Cortell, que será el encargado de hacer un año más la falla grande, y de Mari Carmen Camacho que también repite en la infantil tras el buen trabajo realizado en 2013.

 

3º.- La falla Prado de Gandía, de sección especial y ganadora 7 años consecutivos del primer premio de todas las categorías tiene este año a Palacio i Serra i a Erik Martínez en mayor e infantil respectivamente para 2014.

 

4º.- La falla humilde de sección tercera llamada Alqueria Nova de Gandía cuyos artistas son los hermanos Guerola en la mayor y Ausiás Estrugo en la infantil para este próximo año 2014.

 

5º.- La Falla Pes de a Fulla de Carcaixent, comptará amb Juane Cortell Dasca, per a fer la sea Falla Gran 2014.

 

6º.- La Falla Barri Santa Bárbara d´Algemesí, renova a Juan Pedrós de Sueca, per a fer el Monument gran 2014.

 

7º.- La Falla Port de Silla fitxa a Alberto Ribera Fernández que plantará per primera vegada en Silla i que fará el seu monument gran i per la falla xicoteta renoven al artesá faller de Carcaixent; Vicente José Pastor Ferrer.

 

8º.- La Falla Camí Nou de Alzira ficha a Juan Carlos Donet y renueva a Bernardo Estela como artistas para el 2014.

 

9º.- La Falla Passeig de Tavernes repetix amb Juan Carlos Donet amb la falla gran i amb Natxo Peiró per a la falleta infantil 2014.´

 

10º.- La Falla República Argentina de Xátiva compta amb Paco Roca i Xavi Ureña per a les Falles 2014 en les quals la comissió celebrarà el se 50 aniversari.

 

11º.- Manuel Jose Blanco Climent renova amb la Falla Benlloch de Xàtiva per les Falles 2014.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Les Falleres Majors del 25º Aniversari de la Falla El Parc 1989-2014


El passat diumenge dia 5, es varen donar cita al cau del Parc les falleres majors del 25 aniversari. En una reunió agradable i plena de records, es va repassar tot allò que es té pensat i preparat per celebrar al exercici 2014, un més, un nou aniversari. Des d'aquestes línies, donar les gràcies per la predisposició prestada, i l'enhorabona a tots els 'parquers', amics i simpatitzants. 1989-2014

Escribir comentario

Comentarios: 0

Enric Ferrús i Fayos nou president de la Falla Sants Patrons

Enguany la Falla Sants Patrons ha fitxat un treballaor nato que sempre estava en la trastenda de la comissió preocupantse de la tramolla, dels textos, dels guions i seguent un company de guerra i per primera vegada en sa vida per al ejercici 2013-2014 será el primer espasa de la seua Falla i mosatros mos alegrem molt que siga aixina, ja que´s tracta d´un gran baluart faller, un producte i marca de Sants Patrons per allá aon va, com es Enric Ferrús i Fayos.

Les Falles d´Alzira 2014 es menegen

 

 

30/04/2013: CAPUTXINS ORGANITZA EL "DIA DEL PARAT"

Per a demà, dia del treballador, Caputxins ha organitzat una festa.

 
30/04/2013: AUSIÀS MARCH TÉ ELS SEUS QUATRE CÀRRECS

Enric Llorca Rodríguez pren el relleu a Núria Aparisi a la presidència. Pilar Martin Bon és la Fallera Major, Aaron Mompó González el president infantil. La seua cosina, Cinthya Clari González repeteix com a Fallera Major infantil.

 
29/04/2013: SANT JOAN ESTRENA PRESIDENT

El veterà Paco Nácher es fa càrrec d'esta comissió que compleix 75 anys. 

 
29/04/2013: CÁNDIDO VALIENTE REPETEIX EN COLMENAR

Cándido va ser reelegit i Vicente Gascó Garrigues el president infantil. 

 
28/04/2013: PLAÇA D'ALACANT CELEBRA LA FIRA D'ABRIL

Nova festa d'esta comissió.

 
27/04/2013: NOU PRESIDENT A PLAÇA DEL FORN

Francisco Martí Vidal és el nou màxim mandatari.

 
27/04/2013: EL MERCAT REPETEIX PRESIDÈNCIA

Juan Blay Soriano ha acceptat continuar en la presidència del Mercat.

 
27/04/2013: L'ALQUENÈNCIA TÉ LA SEUA PRIMERA PRESIDENTA

Elena Espí Pérez ha fet història a la seua comissió en convertir-se en la seua primera presidenta.

 


27/04/2013: VICENT DASÍ PRESIDENT PER 8É ANY

Dasí torna a dirigir la falla Josep Pau per 8é exercici.

 

23/04/2013: VICENT MUÑOZ, REELEGIT PRESIDENT DE JLF

La candidatura de Vicent Muñoz, única presentada a dirigir els destins de la JLF d'Alzira durant els dos pròxims anys, ha rebut només tres vots en contra de les 34 comissions falleres censades a la capital de la Ribera. Muñoz i la seua llista ha aconseguit 26 vots a favor, 5 en blanc i només tres en contra. Estos resultats han causat “satisfacció” al sí de la candidatura, ja que augmenta en 4 els vots a favor obtinguts en les eleccions anteriors.

 
22/04/2013: PAQUI VALLÉS SEGUIRÀ PRESIDINT L'ALQUERIETA

Vallés complirà el seu tercer exercici a la presidència. 

 
22/04/2013: ANA SANCHIS RECUPERA UN EXPRESIDENT

Ricardo Méndez Sanchis torna a la presidència després d'uns anys. 

 
22/04/2013: NOU PRESIDENT A GERMANIES

Daniel Bordes Escudero relleva a Víctor Boscà . 

 
22/04/2013: SAGRADA FAMÍLIA TÉ NOU PRESIDENT I FALLERA MAJOR

El jove Nacho Ortega Vecina és el nou dirigent i Sara Martín Dolz, la Fallera Major.

 

  

Escribir comentario

Comentarios: 0

Emili Esparza Nou President de Cami-Nou 2013-2014

En la reunió celebrada en el casal del carrer Lepanto, de la Falla Caminou el divendres 19 d'Abril de 2013 (un mes des de la cremá), Es va votar para President per a l'exercici 2013-2014 a

Emilio Esparza Botella,

Faller de Caminou des de 1981, fa 34 anys, nascut  a Alzira el 21 de maig de 1963,  casat en Rosa De la Guia i pare de dos fills, també fallers de Cami-Nou. Lluch, Fallera Major infantil en 2002 i Emili President infantil en2007.


f f

 

Fuente de la Info;http://www.fallacaminou.net/

La Falla Camilo Dolz d´Alzira ja te President i Fallera Major

Escribir comentario

Comentarios: 0

La Falla el Parc de Alzira elige sus Presidentes y Falleras Mayores 2014, en su 25 Aniversario

Un año más la Falla el Parc se adelanta a las demás Fallas de Alzira, en dar trabajo a sus artistas falleros, en nombrar nuevos presidentes y nuevas Falleras Mayores, porque está al nivel de las grandes aunque vestidos dentro de la piel de una asociación cultural fallera tan agradable, tan humilde y tan grandes como siempre han sido, y es que la noche del viernes 19 de abril, han vuelto a dar las luces del casal, llenar las neveras con vida fallera, se renuevan los sueños, las esperanzas y las ilusiones de cara a tener siempre encendida esa luz de la fiesta fallera que rebrillan en los rostros de este numeroso plantel de estrellas falleras que con fuerza y espíritu de grandeza, abren el libro de los quehaceres y vienen con nuevas armas para hacer frente a lo que será un gran año 2014, lleno de grandes momentos en el parc de Alzira.
Y por tercer año consecutivo será Alex Andrés el Presidente de la Falla El Parc, coincidiendo con el 25 aniversario de la comisión.
Alex estará acompañado en este año tan especial de la elegida Fallera Mayor 2014, Sonia Estela Almela y los representantes infantiles serán Carla Esquert Escola como Fallera Mayor Infantil junto a Alex Marcilla Fabregues.
Desde la Revista Digital Alziralmundo os damos la enhorabuena a todos los representantes elegidos para este año tan importante y Felicitar a la toda la comisión de la Falla El Parc por su 25 aniversario, y que sea un año mejor que el actual 2013.

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Vicent Muñoz es presenta de nou a reelecció per a ser president de Junta Local Fallera d´Alzira

Vicent Muñoz junt a l´Alcaldesa d´Alzira i les Falleres Majors 2013 amb la Falla El Mercat 2013
Vicent Muñoz junt a l´Alcaldesa d´Alzira i les Falleres Majors 2013 amb la Falla El Mercat 2013

El actual presidente de la Junta Local Fallera de Alzira, Vicent Muñoz, presentó ayer su candidatura para la reelección en el cargo  que le ocupa en estos momentos, y que de ser reelegido lo haría por tercera vez consecutiva.

 

Vicent Muñoz estuvo acompañado por parte de su junta directiva en este último ejercicio fallero, equipo que continuará a su lado en el caso que las fallas de nuestra ciudad les de el respaldo necesario.

Para abrir boca, el actual president, hizo un balance de la gestión realizada por sus ejecutivas en estos cuatro años de mandato fallero, en los que ha estado al frente de la Junta Local de Alzira. Para ello fue muy comedido y explicativo a la hora de pormenorizar cada punto y cada  cada coma sobre el que se ha basado su gestión manteniendo siempre por encima de todo que la Junta Local Fallera está al servicio de las fallas y no al contrario.

Entre los puntos destacados por Vicente Muñoz cabe resaltar que la Junta Local Fallera de Alzira ha sido una de las promotoras del G6, que es cómo se denomina a las seis Juntas Locales Falleras de la Comunidad Valenciana y, por lo tanto, Alzira, sus fallas y la propia junta tiene en la actualidad mayor peso especifico dentro del mundo fallero, que hace 6 años.

 

Vicent Muñoz, estuvo muy conciso anoche y no dejó puntada sin hilo y entre las propuestas que puso sobre la mesa, destacó que si lo vuelven a elegir presidente intentará acabar con la deuda de 25.000 euros, que cuelga y que puede ser factible hacerla desaparecer en dos años,  y que en ningún caso será dinero sacado del presupuesto general de la junta. Preguntado al respecto dijo que “no puedo decir más pero serán varias empresas con las que ya he cerrado el acuerdo las que financiaran el déficit”. El otro tema destacado,fue sin duda la celebración del 125 aniversario de las fallas de Alzira. Entre las propuestas que apuntó Vicent Muñoz cabe destacar, la continuación del libro que en su día recopiló Salvador Andrés i Pascual “Cent anys de falles” que recogería estos últimos 25 años de historia. Además, la edición de un CD con todos los pasodobles que llevan el nombre de las falleras mayores de Alzira, la exposición de los 24 espolines de la falleras mayores y trajes de las cortes de honor, así cómo conferencias y tertulias, que serian actos básicos a efectuar y que serían la piedra angular sobre el que giraría esta celebración histórica de las Fallas de Alzira. Vicente Muñoz comunicó a los presentes el plan de trabajo en todos los ámbitos que están ya trabajando, para acoplar todos estos eventos extraordinarios, dentro de un presupuesto especial del 125 aniversario, que será una partida distintas a los gastos ordinarios del resto de la Junta Local Fallera de Alzira, para otros eventos y actividades no devenidas de ese acto en concreto.

Escribir comentario

Comentarios: 0

La Falla Parc Bernat Guinovart d´Algemesí, ja tenen Falleres Majors i Presidents 2014 i presenten el Mercat Medieval


Ja tenim falleres Majors i President Infantil per a l'exercici faller 2013-2014..
Els seus noms son Teresa Mª Moreno Ortiz, Daria Revert Garcia i Hugo Penalva Olmos..Que amb la continuació del President Ricardo Tortosa, el pócker d´asos estará complet per escomençar el proper any 2014. Per altra part des del día 26 AL 28 d´abril del present any, es celebrará al Parc Bernat Guinovart d´Algemesí la 4ª FIRA MEDIEVAL, Organitzada per la nostra Falla i en col.laboració amb la regidoría de Festes del nostre Ajuntament d´Algemesí aon esteu tots els que mos visiteu, convidats!!.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Feria de Abril, en el Casal de la Falla Plaça d´Alacant D´Alzira

EL PROXIMO SABADO 27 DE ABRIL A PARTIR DE LAS 20:00 horas, TENDRA LUGAR LA PRIMERA FIESTA DEL EJERCICIO 2014. 
NUESTRA TRADICIONAL "FERIA DE ABRIL".
20:00 cervezas, vinitos y tapas
22:00 cena sobaquera, con "picada en la mesa"
23:00 disco-movil
PRECIOS POPULARES.
¡¡¡¡ACORDAROS DE APUNTAROS EN EL CASAL!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

La Falla Tulell Avinguda d´Alzira ya tiene Falleras Mayores y Presidentes 2014

Este pasado viernes 12 de Abril de 2013 y en reunión extraordinaria de Junta Directiva, fueron reelegidos un año más como Presidentes de la grande como la infantil, tanto; Emilio Becerra Carrillo, por un lado y Jaime Dolz Cardona por el otro, para continuar con este Grupo de Amigos. Y en el apartado de Falleras Mayores, el tema más importante de la noche, fueron elegidas Falleras Mayores de la Falla Tulell Avinguda 2013-2014 a las Falleras; Esther Egea Sierra y Paula Ribera Palacios.
EN NOMBRE DE TODA LA COMISIÓN, ENHORABUENA Y QUE TENGAIS UN FELIZ EJERCICIO LOS CUATRO.

Escribir comentario

Comentarios: 0